Fri fragt ved køb over 500 kr ❤️ Fri fragt ved køb over 500 kr ❤️

Kurv (0)

Ring
+45 3177 0625
Kontakt
pernillevestergaard@gevandt.dk
Butiksinfo

Åbningstider for Sommersæsonen uge 26-27 & 30-31

Tirsdag til Lørdag 10 - 17

Uge 28-29 og 32-35

Tirsdag til Fredag 10-16

lørdag 10-14

Book gerne en tid via kontaktformularen, så får du butikken og min ekspertise fuldstændig uforstyrret❤️det er gratis og uforpligtende

Vejledning

Rådhusstræde 1, SJØGÅRINJ - havnen, 3700 Rønne

Rådhusstræde 1, SJØGÅRINJ - havnen, 3700 Rønne

Åbningstider for Sommersæsonen uge 26-27 & 30-31

Tirsdag til Lørdag 10 - 17

Uge 28-29 og 32-35

Tirsdag til Fredag 10-16

lørdag 10-14

Book gerne en tid via kontaktformularen, så får du butikken og min ekspertise fuldstændig uforstyrret❤️det er gratis og uforpligtende

Privatlivspolitik

Gevandt's persondatafortegnelse om kunder

Formålet med nærværende fortegnelse er at beskrive virksomhedens behandling af persondata, således at det kan dokumenteres, at persondataforordningens og databeskyttelseslovens regler overholdes.

Dataansvarlig
Gevandt.dk
Raadhusstræde 1
3700 Rønne
+45 3177 0625
pernillevestergaard@gevandt.dk

Behandlingens eller behandlingernes formål

Kontaktoplysninger på kunder i forbindelse kommunikation, fakturering og fragt.

Kategori af registrerede personer

Der behandles oplysninger om følgende kategorier af registrerede personer:

a) Kunder
b) Ansatte hos kunder
c) Abonnenter
d) Vores samarbejdspartnere
e) Kunders samarbejdspartnere
f) Personer der interviewes til artikler i markedsføringsmateriale for os selv og vore kunder
g) Personer der fremgår af tryksager og websites

Oplysninger, som behandles om de registrerede personer

    

Identifikationsoplysninger

Ja

 

Navne, adresser, mailadresser og telefonnumre

Nej

 

Race eller etnisk oprindelse

Nej

 

Politisk, religiøs eller filosofisk overbevisning

Nej

 

Fagforeningsmæssigt tilhørsforhold

Nej

 

Helbredsoplysninger herunder genetisk data

Nej

 

Biometrisk data med henblik på identifikation

Nej

 

Seksuelle forhold

Nej

 

Strafbare forhold

Modtagerne af personoplysningerne

Kategorier af modtagere som oplysninger er eller vil blive videregivet til herunder modtagere i tredjelande og internationale organisationer.

 

Tidspunkt for sletning af oplysninger

Personoplysninger modtaget fra kunder slettes senest 5 år efter, at oplysningen er modtaget, medmindre der er særlige forhold, der begrunder en længere opbevaring